Christel Krukkert

Haken voor Sint, Kerst en de lange winteravonden

I LOVE CHRISTMAS!!
Elk jaar maakt mijn hoofd over uren voor wat ik dit jaar zal haken voor kerst. Een kerstman?, Een sneeuwman, een .... Oh alles is leuk als het met kerst te maken heeft.

Ik dacht, ik heb nu meer dan genoeg boeken, maar toch heb ik weer drie boeken aangeschaft. Dit is een van de drie. Ik kon hem echt niet laten liggen. En ik heb er geen spijt van. Het betreft niet alleen kerst, maar ook Oud & Nieuw, Sinterklaas en winter.
En alles is plat gehaakt net zoals in haar boek Boerderij beestjes haken.


Het boek bestaat uit 88 pagina's. Het begint met tips en technieken en vervolgens een uitgebreide beschrijving van alle patroontjes. De volgende patroontjes staan in dit boek: Sinterklaas, Ozosnel, Pietje, de stoomboot, kerstboom, de kerstman, Ruby het rendier, engeltjes, kersthangers, champagnefles, vuurpijl, sneeuwsterren, sam de sneeuwman, Pek de Pinguin.
In het hele boek staan prachtige, kleurrijke fotos.  Je wordt alleen van de foto's al helemaal blij en komt direct in kerststemming.

Ik ben helemaal weg van dit super leuke boek, met een duidelijke Christel Krukkert kenmerk.  Een super aanrader!

Klik hier voor de site van Christel Krukkert.
Klik hier voor de link naar het boek.
Klik hier voor het bestellen van de pakketjes bij Cutedutch.
Patroontjes van het boek zijn ook los verkrijgbaar op de website van Christel Krukkert.


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto's.

 

 Recensie haakboek Christels Winter Wonderland
  • Kerstman
  • PeckPinguin
  • Sint