DenDennis - Little Woodlands Adventures

            

 

Op het moment dat Dennis poste dat dit boek er aan ging komen, ging ik gelijk overstag. Ik had inmiddels zelf al het pakket aangeschaft voor de speelmand, maar het feit dat alle patronen in 1 boek kwamen te staan....Hoe leuk is dat!

Al van het begin dat ik ben gaan haken, heeft deze lijn van producten me aangesproken. En nu komt het geheel dus samen in 1 boek!
In het boek kan je de gehele babykamer aankleden met Little Woodland Adventures. Van speelmanden naar knuffels, van slingers naar kussens. Aan alles is gedacht.  Er staan maar liefst meer dan 30 patronen in het boek. Prachtige foto's en natuurlijk worden de basis steken uitgelegd, staan er fotos die je helpen met het maken van de werkjes. Alles is met een paar kleuren toch heel leuk en speels. En makkelijk in kleuren aan te passen. Wat een heerlijk boek. Ik heb er geen spijt van en denk dat ik er aardig wat uurtjes in zal kijken. LOVING IT!!


Klik hier voor de site van DenDennis.
Klik hier voor de link naar het boek.
Wist je dat je ook leuke borduurwerkjes , knoopkussens en malletjes voor het maken van kaarten kan vinden in deze serie? Kijk maar eens op bij de LWA producten hier op de site van Dendennis.


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto.

Speelmand Little Woodlands Adventures (nog in de maak)
 
 
Recensie Little Woodlands Adventures