Christel Krukkert

Wat een leuk idee om platte boerderijbeestjes te verzinnen. In eerst instantie dacht ik wat moet je met zulke beestjes. Maar inmiddels heeft mijn creatieve brein al veel toepassingen bedacht. Zo kun je een mobile maken, een beestje met een rammeltje erin, een sleutelhanger, en zo kan er nog veel meer.


Het boek bestaat uit 80 pagina's. Het begint met tips en technieken en vervolgens een uitgebreide beschrijving van alle beestjes. De beestjes zijn: bibi het konijn, carry de koe, cathy de poes, coby de kip, daisy de eend, davi de hond, duffy de ezel, garry de geit, harry de egel, hollie het paard, lizzy de lama, polly het varken, poppy de paul, sammy het schaap.
In het hele boek staan prachtige, kleurrijke fotos.

Ik ben alvast begonnen aan de beestjes. Ik ben zelf niet gewend om plat te haken, aangezien het merendeel van wat ik haak knuffels (amigurimi) zijn. Ik vond het daarom wel lastig en een flinke uitdaging. Maar overal zijn het redelijk makkelijke haakwerkjes. Alles is goed omschreven, dus als je het patroon volgt komt het helemaal goed!. Mijn uitgewerkte patroontjes staan binnenkort op mijn website. (www.madebypetra.nl)

Wat mij betreft een origineel boek met leuke patronen en zeker een aanrader!

Klik hier voor de site van Christel Krukkert.
Klik hier voor de link naar het boek.
Klik hier voor het bestellen van de pakketjes bij Cutedutch.
Klik hier voor de losse patronen van de platte beestjes.
Overigens zijn alle patronen ook los te koop op deze site. Het boek is bij diverse sites te bestellen. (bv Bol.com, cutedutch en nog veel meer).


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto's.

 

Bibi Konijn
 
Recensie haakboek Boerderijbeestjes
 
  • Konijn
  • eendje
  • lama