Christel Krukkert

Haken voor Sint, Kerst en de lange winteravonden

I LOVE CHRISTMAS!!
Elk jaar maakt mijn hoofd over uren voor wat ik dit jaar zal haken voor kerst. Een kerstman?, Een sneeuwman, een .... Oh alles is leuk als het met kerst te maken heeft.

Ik dacht, ik heb nu meer dan genoeg boeken, maar toch heb ik weer drie boeken aangeschaft. Dit is een van de drie. Ik kon hem echt niet laten liggen. En ik heb er geen spijt van. Het betreft niet alleen kerst, maar ook Oud & Nieuw, Sinterklaas en winter.
En alles is plat gehaakt net zoals in haar boek Boerderij beestjes haken.


Het boek bestaat uit 88 pagina's. Het begint met tips en technieken en vervolgens een uitgebreide beschrijving van alle patroontjes. De volgende patroontjes staan in dit boek: Sinterklaas, Ozosnel, Pietje, de stoomboot, kerstboom, de kerstman, Ruby het rendier, engeltjes, kersthangers, champagnefles, vuurpijl, sneeuwsterren, sam de sneeuwman, Pek de Pinguin.
In het hele boek staan prachtige, kleurrijke fotos.  Je wordt alleen van de foto's al helemaal blij en komt direct in kerststemming.

Ik ben helemaal weg van dit super leuke boek, met een duidelijke Christel Krukkert kenmerk.  Een super aanrader!

Klik hier voor de site van Christel Krukkert.
Klik hier voor de link naar het boek.
Klik hier voor het bestellen van de pakketjes bij Cutedutch.
Patroontjes van het boek zijn ook los verkrijgbaar op de website van Christel Krukkert.


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto's.

 

 Recensie haakboek Christels Winter Wonderland
  • Kerstman
  • PeckPinguin
  • Sint

 
 

DenDennis

 

Ik koop geen haakboeken meer. Ik heb er al zoveel. Ik kan het toch allemaal niet maken....


Maar dan moet er natuurlijk niet weer zo een leuk boek verschijnen. Wat een toppertje is dit. Een prachtig boek met 143 pagina's! Een echt DenDennis boek.

Dit boek is geschreven in samenwerking met de schrijver / illustrator van Dikkie Dik (Jet Boeke). Een leuke samenwerking die tot een geweldig boek heeft geleid.
Alle bekende figuren van Dikkie Dik zijn hierin verwerkt. Het boek bestaat uit meer dan 20 patronen. Met prachtige foto's. duidelijke uitleg en tekeningen van Jet Boeke.Klik hier voor de site van DenDennis.
Klik hier voor de link naar het boek.


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto.

 
 
 
 Recensie Het enige echte Dikkie Dik Haakboek

 
 

Joke Postma (Jookz)

 

I LOVE CHRISTMAS!!! Het is altijd zo gezellig in huis. Een boom met mooie herinneringen erin, oma's bel, notenkrakers en natuurlijk zelf gemaakte kerstspullen. Elk jaar weer kijk ik met trots naar haakwerkjes die ik heb gemaakt als ik ze weer uitpak en neerzet.

Ik zag de vooraankondiging en heb direct een reservering geplaatst. En daar heb ik echt geen spijt van. Voor maar €12,00 krijg je echt waar voor je geld!
Ik word vrolijk van het bookazine en heb direct zin om voor kerst te gaan haken (Jeetje en het is pas augustus....).

Het Jookz Kerst Haak Bookazine is een echte treffer voor kerst liefhebbers met wel liefs 31 patroontjes (voor kersthangers, mini kerstkoukleumpjes en mini kerst tuimelaars). Kleinere patroontjes die je in de boom kan hangen of gewoon lekker op het dressoir kan zetten.
De patronen zijn duidelijk beschreven en goed te doen voor beginners en ook leuk voor gevorderden. Prachtige foto's maken het boek helemaal af en helemaal Jookz!
Joke heeft er tevens een duidelijke beschrijving in toegevoegd voor de visdraad armpjes die typerend zijn voor de koukleumpjes die ze maakt.


Klik hier voor de site van Jookz creaties.
Klik hier voor de link naar het boek.
Voor kant en klare pakketjes kan je terecht bij Creamijn.nl: pakketjes


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto's.

 
Kerstbellen Rudolf
 
Recensie Jookz Kerst Haak Bookazine

 
 

Annemarie Arts (Haakidee)

   

Voor iemand als ik, is het boekje gelukspoppetjes haken een echte uitkomst. Mijn dochter is 7 jaar en elk jaar dat ze mag uitdelen wil ik iets origineels bedenken. Dit jaar waren het gehaakte boekenleggers. Maar het idee voor volgend jaar is er inmiddels al. Gelukspoppetjes!!

Het boek bestaat uit 48 pagina;s. Er staan 23 verschillende poppetjes in die je ook nog kan uitbreiden met geluksbrengers. Fantasiepoppetjes, beestjes, voor speciale dagen, voor feestdagen, beroepen. Er is altijd wel een gelukspoppetje te maken. Voor elke smaak is er wel wat.

Het boek heeft prachtige fotos en de patronen staan duidelijk uitgeschreven. De poppetjes zijn makkelijk en snel te maken. En het boek kost maar €10,00.

Wat een leuk, inspirerend boek! Zeker een aanrader!

Klik hier voor meer patronen van Haakidee.
Het boek is op diverse sitea te kopen. Onder andere op CuteDutch en Bol.com


PS: er is toestemming voor het gebruiken van de foto's.

 

Gelukspoppetje Lieveheersbeestje
Gelukspoppetje Bijtjes
Gelukspoppetje Eenhoorn

Boekrecencie Gelukspoppetjes haken