Ik vind haken heerlijk. Maar ik merk wel dat mijn ogen slechter aan het worden zijn. Ik kreeg moeite met bepaalde kleuren haken en vooral s'avonds. Zwart en donkerbruin waren voor mij echt niet meer te zien. Dus haakte ik overdag projecten met donkere kleuren en s'avonds een project met lichte kleuren. Dat is voor mij niet heel raar, want ik haak vaker meerdere projecten door elkaar. Het zal wel iets te maken hebben met afwisseling.

Uiteindelijk toch maar toegegeven aan mijn slechtere ogen en een neklamp gekocht bij Hobbii.com: (https://hobbii.nl/toebehoor/licht-voor-breien-en-haken/neklamp-deluxe2).
Ik zelf heb gekozen voor de langere versie 73 cm. Je legt de lamp in je nek (waar een schuimrubbere rand omheen zit zodat je er geen last van hebt). Vervolgens pak je je haakwerk en richt je beide lampen op je haak werk. Doordat je dit zelf kan instellen, kan je ze heel precies richten. Er komt genoeg licht van de lampen af om lekker te kunnen haken. De lamp wordt geleverd in een mooie doos.
Ik heb deze doos bewaard voor als ik op reis ga. Dan kan ik de lamp daarin meenemen.

  • P8150015
  • P8150016
  • P8150017
  • P8150018