Mijn aangeschafte boeken 2019

   

Door het haken ben ik ook patronen gaan verzamelen. Ik heb nu iets meer dan 1700 patronen verzameld. Gratis patronen, CAL’s, kooppatronen, patronen in pakketten en natuurlijk boeken.

In willekeurige volgorde hieronder de 7 haakboeken, gepubliceerd in 2019 die in mijn kast staan.

     

Slaapvriendjes haken – Stephanie Trouwborst-Weijers en Jessica Harmsma

 

 
Dit boek van Cutedutch was een van mijn eerste boeken. Een heerlijk boek met hele leuke patronen. Duidelijke omschrijvingen en mooie fotos. Ik heb twee van deze vriendjes gehaakt, maar er volgen er zeker meer! 
  Leeuw Leo Ezel Elsa  Rammelaar Ster
     

Bizzybee Party haken

– Klaske Van der Bij

 
Naast haar boek Bizzybee potjes haken, moest dit boek ook in mijn verzameling. Hele leuke patronen, voor hele leuke cadeautjes. Ik heb zelf een patroon van het ene boek gecombineerd met het tweede boek en natuurlijk een beetje van Made By Petra! 
 Bruidspaar Ledbal    
     

Koukleumpjes Wannabees – Joke Postma

   
Het eerste E-book van Joke Postma! En wat een leuke patroontjes staan hier in. Allemaal leuke beroepen Wannabees. Ik heb hier nog geen werkjes uit gemaakt. Maar dat gaat zeker gebeuren!  
     
  

Woolytoons Pop-ups – Tessa van Riet-Ernst

 
Op Kreadoe had ik de eer om Tessa te ontmoeten en haar getekende boek te kopen. En als je dan toch op de beurs bent neem je gelijk twee van deze pop-ups pakketten mee. De konijn en zebra liggen klaar om uit te werken.  
 Popup Zack de Zebra en Koko het Konijn Het omdraaien van de popup  
     

Gruwelijke grappige Gadgets – Dendennis

 

Wat een leuk boekje is dit! Allemaal redelijk eenvoudige patronen. En dan natuurlijk de introductie van de Kimohimo schijf. Zelf heb ik de schijf via Aliexpress besteld. En in een ander project gebruikt. Ook deze patronen staan op mijn lijst om te maken. Ook Dennis heb ik ontmoet op de Kreabeurs.

 

     

 Dierenkrukken haken – Anja Toonen

   
Petra , kun jij ook een dierenkruk haken? Uhm dat heb ik nog nooit gedaan, maar ik denk het wel! Oke wil je dan voor mij de kikkerprins haken? Natuurlijk wil ik dat! Tja dan moet je ook het boek hebben natuurlijk! En wat een ontwerpster is dit! Ik heb zo ontzettend veel geleerd. En super leuk om het allemaal te zien ontstaan! Gevolg is dat de delen 1 en 2 ook zijn gekocht.
Dierenkruk Kikker Prins Dierenkruk Alpaca Fien  
     

Christels speelgoed haken – Christel Krukkert

   
Wat een leuke ideeën staan hierin! Ikzelf vind het wel lastig om iets voor hele kleintjes te haken. Omdat het toch handwerk blijft en ik dat best een gevaarlijk idee vind. Desalniettemin een heleboel leuk speelgoed om te haken!